Εμείς

Κοντα σας απο το 1900!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το κατάστημα κυνηγετικών ειδών και οπλοποιείο Λέντζης, αρχικά άνοιξε τις πόρτες του κάπου στις αρχές του 1900 από τον Αθανάσιο Λέντζη.

Ίσως τότε να ήταν ένα από τα λίγα μαγαζιά επισκευής και πώλησης κυνηγετικών όπλων στην Ελλάδα.

Μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στην επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε και ο γιός του Αθανασίου Λέντζη, Αστέριος.

Η πορεία της επιχείρησης συνεχίζεται διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών της, αναπτύσσοντας εκτός από τον κυνηγετικό τομέα και άλλους τομείς μέσα στον ίδιο χώρο όπως τα είδη αλιείας, ορειβασίας και camping.

Εισαγωγές από Ιταλία από το γνωστό εργοστάσιο κυνηγετικών όπλων V. Bernardelli και η ανάθεση κατασκευής κοντακίων για την Ελληνική Αεροπορία, είναι μερικές από τις κινήσεις εκείνης της περιόδου.

Το 1996, η τρίτη γενιά της οικογένειας μπαίνει την επιχείρηση, φέρνοντας νέες ιδέες και σε συνεργασία με την εμπειρία δημιουργεί ένα πιο ολοκληρωμένο προφίλ στο κυνηγετικό χώρο αλλά και σ’ αυτόν των outdoor δραστηριοτήτων γενικότερα.

Σήμερα, προχωράμε ένα βήμα πιο μπροστά παρέχοντας την μεγαλύτερη γκάμα των προϊόντων μας στην Ελλάδα, αλλά και εκτός των συνόρων της, μέσω του διαδικτύου.

Πολιτικη μας ειναι η καλυτερη δυνατη εξυπηρετηση, δινοντας ιδιαιτερη βαρυτητα στον πελατη, και την καλυτερη καλυψη των αναγκων του μεσα απο μια μεγαλη ποικιλια επωνυμων ποιοτικων προϊοντων.Αθανασιος Α. Λεντζης

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Η πάροδος των χρόνων σε ορισμένα πράγματα αποτελεί βασικό συστατικό γνώσης.
.

Δειτε Περισσοτερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το κατάστημά μας έχει την πολυετή εμπειρία επάνω σε εξειδικευμένες τεχνοτροπίες και προσφέρει πάντα την καλύτερη λύση για τον πελάτη.

Δειτε Περισσοτερα

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΒΑΦΗ

Οι βαφές όπλων CERAKOTE, με το ιδιαίτερο κεραμικό υλικό τους, βελτιώνουν τις επιδόσεις και την αξιοπιστία της επιφάνειας του όπλου..

Δειτε Περισσοτερα

TOP BRANDS

Minimum 4 characters