Φόρτωση...

Benelli Vinci

 

H νέα Benelli Vinci σηματοδοτεί μια επανάσταση στα Κυνηγετικά Όπλα.
Παρουσιάζει ταχύτερα γυρίσματα και μικρή ανάκρουση, αξιοπιστία σε ένα ελαφρύ 12-gauge κυνηγετικό όπλο.
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Όπλου ( καραμπίνα ημι-αυτόματη) θεωρείτε ώς το πρότυπο πυροβόλων όπλων στην νέα τεχνολογία.
Η Benelli οδηγείται από το πάθος για την αποτελεσματικότητα και απλότητα και οι μηχανικοί της Benelli έχουν δημιουργήσει προϊόν Τεχνολογίας Αιχμής.
Το εξαιρετικά ισορροπημένο Vinci ενσαρκώνει ένα νέο τρόπο θεώρησης καραμπίνας αλλά και σχεδιασμού.
Η επαναστατική νέα In-Line αδρανείας Driven ® λειτουργικό σύστημα, με ανώτερη αξιοπιστία και αστραπιαία ταχύτητα, είναι η απλούστερη ημι-αυτόματη καραμπίνα που επινοήθηκε ποτέ.


Επαναστατική Εργονομία που διασφαλίζει μια απαλή λειτουργικότητα στο όπλο. Συνδυάστε την με το ComforTech ™ Plus σύστημα ανάκρουσης, και η Benelli βάζει στα χέρια σας το απαλότερο σύστημα ανάκρουσης στον κόσμο σε όπλο ημιαυτόματο. Σε πρόσφατες δοκιμές εργαστηρίων, ο ανταγωνισμός είχε μέχρι και 72 τοις εκατό περισσότερο αισθητή ανάκρουση από τα Vinci.
Η αρθρωτή σχεδίαση της καθιστά την Vinci σαν την ευκολότερη ημιαυτόματη καραμπίνα στον πλανήτη για να λύσιμο και δέσιμο.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το όνομα της το χρωστά στον Leonardo da Vinci, το μεγάλο εφευρέτη της Ιταλικής Αναγέννησης, καλλιτέχνη, εφευρέτη και στοχαστή που γκρέμισε τα τεχνολογικά όρια του κόσμου μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=K4KyM6a_qTA

Κανένα
Sign in to enter tags

Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο κουτάκι.